Jongerenvakanties | Ervaringen

Ervaringen met jongerenvakanties

"Wij zijn afgelopen zomer naar Lloret de Mar geweest met Beachmasters. Week lang alleen maar feesten en partyen en overdag uitbrakken op het strand. Top vakantie, we gaan volgend jaar weer mee met Beachmasters, nu met een grotere groep!"

"Ben bij Starbeach Village geweest in Chersonissos. Hele goede vakantie gehad (wel zuipvakantie ). Maar wat wil je precies dan? Bezienswaardigheden bezoeken waar je af en toe jongeren tegen komt? Je kan de plaats van bestemming in griekenland en spanje zelf wel kiezen, niet overal is het een dierentuin."

"Ik ben vorig jaar 8 dagen naar Mallorca geweest en was zo'n 1000 euro kwijt. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt, ligt eraan hoeveel je drinkt bij uitgaan, of je uiteten gaat enz."

"Ik ben 10 dagen naar Blanes geweest. De reis en het appartement waren iets minder dan 300 euro. Verder heb ik daar geloof ik tussen de 100 en 200 euro uitgegeven aan eten, uit eten, uitgaan, vervoer enz. Ligt er maar net aan hoe duur je het maakt. Wij zijn 3 of 4 keer georganiseerd uit geweest, dus sowieso al wat duurder dan als je zelf gaat. En 4 keer uit eten geweest. Ik vind het echt absurd hoeveel sommigen uitgeven, ik heb gewoon 'zuinig' gedaan maar wel alles kunnen doen wat ik leuk vind! Ik heb nog wel wat meer uitgegeven maar dat was aan kleding dus dat tel ik niet mee."

TIP: de beste deals van specialisten in jongerenreizen voor Albufeira, El Arenal, Chersonissos, Kos, Sunny Beach, Lloret de Mar en Blanes.

"Met Gogo naar Blanes in Spanje. Leuke week maar op de dag van vertrek was er niemand beschikbaar om de tent te controleren en de borg die betaald moest worden , terug te betalen. De reisleidster ter plekke verzekerde ons dat de borg overgemaakt zou worden naar ons. Helaas zijn we zes vijf maanden verder maar de borg moet nog komen. En GOGO: die geeft niet thuis. Kunnen ze helaas helaas niets aan doen..."

"Met een groep vrienden op stap geweest met beachmasters. We zijn net terug en nog steeds harstikke brak haha"

"Ze geven goede feestjes daar en je wordt overal mee naartoe genomen Veel cocktailtjes en leuke uitjes zoals bungee jumpen Hotel all inclusive, chill. niet het allerlekkerste eten maar wel handig dat dat gewoon geregeld is enzo. Volgend jaar weer hoor!"

"Ik ben in augustus 2016 met 2 vriendinnen met de bus naar Lloret gegaan. Het enige waar we tegen op keken was de lange busreis. Gelukkig was het 1 grote party in de bus en hebben we ons goed vermaakt. Bij aankomst hadden we informatie bijeenkomst van GoGo, dat was erg fijn. Al met al goed geregeld en leuke reisleiding waarbij je naartoe kon gaan zodra er iets was. Dat was erg fijn vooral als je voor het eerst zonder ouders op vakantie gaat."

"Niet teveel verwachten he. Het blijven jongeren reizen en de appartementen zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Maargoed, de prijs mag je ook niet over klagen. Ik heb NEE gezegd dat ik er nog eens zou kopen want ik wordt gewoon iets te oud voor niet slapen en feesten tot de volgende ochtend. Supertijden gehad, maar ik ga nu voor iets luxere vakanties. Sorry beachmasters! (en bedankt voor de leuke tijden!)"

"Op vakantie met GOGO is geweldig, vooral als je een beginnende vakantieganger bent. Het eerste jaar zijn wij met GOGO naar Sunny beach geweest, hier top begeleiders en een super week gehad. Tweede jaar gingen we naar Albu Feira, hier waren we wel wat minder tevreden over GOGO. De begeleiding was minder gezellig en meer bezig met kapot zijn van de zware weken dan met het gezellig maken van de feestjes. Ook moesten wij bij het uitchecken bij het hotel €70,- betalen aan borg. De reden hiervoor was 7 vieze handdoeken. Maar ze konden de handdoeken niet meer laten zien want deze lagen bij de was. GOGO gebeld en deze vertelde dat ze ons hier niet mee konden helpen, terwijl wij juist op vakantie gingen met een reisorganisatie voor juist deze problemen. Over all is GOGO geweldig maar het 3e jaar hebben wij er toch maar voor gekozen om zelf op vakantie te gaan. Als je een beginnende vakantieganger bent in het buitenland kan ik je GOGO sowieso aanraden! In Sunny hebben ze ons heel wat ellende bespaard!"

"Ik kan je trouwens Griekenland aanraden! Je hebt daar rustigere eilanden (Naxos, Lesbos, Paros bijvoorbeeld), wat drukkere eilanden met veel feestjes enzo, maar niet over de top: Mykonos, Santorini, maar ook echte party eilanden, zoals Ios. Dus je kan gewoon ter plekke bedenken waar je zin in hebt. Een beetje afwisseling is wel zo leuk!"

"Mijn eerste jongerenreis ging naar Lloret de Mar. Was echt top. Hotelkamer was smerig, maar daar sliepen we toch alleen maar. Leuke kroegentocht gehad. Leuke begeleiding ter plaatse."

"In juli 2015 ben ik met 3 vriendinnen via GoGo naar Calella geweest. Aan de busreis leek geen einde te komen, maar verder was alles goed geregeld. Leuke staff , verschillende activiteiten en natuurlijk goede party's! Volgend jaar weer :)"

"Wij vroegen altijd boeken aan van Gogo tours, 538 beach masters en nog een paar van die dingen. (weet niet of ze nog die papieren boeken hebben... destijds had nog niet iedereen internet) We wisten van elkaar wel ongeveer wat we wilden: iedereen keek dan eerst thuis een boek door en dan gingen we een avondje met elkaar zitten wat de beste optie was."

"Wij (man en ik) zijn naar Lloret en Cherso geweest... en hebben beslist geen zuipvakantie gehad. Het hoeft niet ofzo... en je hebt ook veel plekken waar je ver genoeg er van af zit om er geen last van te hebben. Ik ben zelf op Kos geweest, maar dan met m'n ouders. Er is daar nou niet belachelijk veel te doen, Kreta vind ik zelf leuker."

"Ik vond Blanes ook erg leuk en zeker niet duur. Ik vond t wel fijn dat je daar gewoon alles had qua uitgaan en strand en uiteten. Voor shoppen zijn we een dagje naar een andere stad geweest."

"Ik was in Blanes zo'n 700 euro kwijt en heb echt veel gaan stappen+drinken, en iedere avond uit eten. (En dat is dan incl appartement)"

Je feestvakantie nog boeken?

Op Jongerenvakanties.info vind je de beste deals van specialisten in jongerenreizen zoals GOGO voor Albufeira, El Arenal, Chersonissos, Kos, Sunny Beach, Lloret de Mar en Blanes.