Villa's in Albufeira

Voel je vrij in een villa

Samen met je vrienden een villa huren, dat kan heel aantrekkelijk zijn! Je hebt een eigen huis voor je gezelschap, zonder bonkende buren of zatte zonderlingen op de gang. Vaak met een eigen tuin en zelfs een eigen zwembad waarin je helemaal je gang kunt gaan. Het leuke is dat dit ook nog eens heel betaalbaar is als je de huur met z'n allen deelt!

De villa's op deze pagina worden verhuurd via de specialisten in jongerenvakanties: Gogo, Beachmasters, en Tui jongerenreizen. Wij zouden het wel weten, in Albufeira gingen we voor een van deze villa's!

Villa in Albufeira

Feestvakantie Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Villa Magdalena
516,-

Villa Magdalena ***

 Villa Magdalena is een hoog gewaardeerde maar toch heel betaalbare villa voor zes vrienden of vriendinnen. Het fraaie en goed onderhouden priv√©zwembad is t√© aantrekkelijk om niet elke dag een duik in te nemen. Nog een sterk punt van deze villa: de Strip ligt op maar 100 meter afstand. Dat wordt dus elke avond uitgaan!

Villa in Albufeira: Villa Magdalena Algarve
#jongerenreis #feestvakantie #albufeira
Bekijk Villa Magdalena

De Strip / Areias de S√£o Jo√£o

De Strip (Avenida S√° Carneiro )is de straat in het nieuwe gedeelte van Albufeira die eigenlijk alleen bestaat uit clubs, bars, discotheken en restaurants. Bekende clubs zijn onder andere Celebrations, Club Heaven en Club Vida. Maar ook aan weerszijden van de strip vind je gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden. Je kunt in Albufeira tot in de vroege uurtjes feesten! De Strip ligt op loopafstand van het oude centrum en het strand.

Villa in Albufeira

Jongerenvilla Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Villa's Ouravilla's
563,-

Villa's Ouravilla's ***

Villa's Ouravilla's zijn perfect voor een feestvakantie in het bruisende Albufeira met al je vrienden. De villa's liggen namelijk maar 100 meter van de Strip en zijn geschikt voor maar liefst 8 personen. Je staat dus binnen no time midden in de hipste bars en clubs van Albufeira en je kunt ook weer kruipend terug naar je villa. Het strand is slechts 10 minuutjes lopen, maar je kan ook net zo goed een duik nemen in jullie privézwembad bij de villa. Dit is pas vakantie!

Villa in Albufeira: Villa's Ouravilla's Algarve
#partyvakantie #jongerenreis #albufeira
Bekijk Villa's Ouravilla's

Old Town

Het oude centrum van Albufeira ligt vlakbij het strand en was vroeger een vissersdorpje. Er is nog wel iets van de sfeer van vroeger overgebleven in de oude smalle straatjes. Toch bestaat de oude stad nu voor een groot deel uit winkeltjes, bars, restaurants en discotheken. Het oude centrum is vrijwel geheel voetgangersgebied. Je kunt er heerlijk rondslenteren en je bent zo op het strand.