Villa's in Albufeira

Voel je vrij in een villa

Samen met je vrienden een villa huren, dat kan heel aantrekkelijk zijn! Je hebt een eigen huis voor je gezelschap, zonder bonkende buren of zatte zonderlingen op de gang. Vaak met een eigen tuin en zelfs een eigen zwembad waarin je helemaal je gang kunt gaan. Het leuke is dat dit ook nog eens heel betaalbaar is als je de huur met z'n allen deelt!

De villa's op deze pagina worden verhuurd via de specialisten in jongerenvakanties: Gogo, Beachmasters, en Tui jongerenreizen. Wij zouden het wel weten, in Albufeira gingen we voor een van deze villa's!

Villa in Albufeira

Jongerenvakantie Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Villa Magdalena
389,-

Villa Magdalena ***

 Villa Magdalena is een hoog gewaardeerde maar toch heel betaalbare villa voor zes vrienden of vriendinnen. Het fraaie en goed onderhouden priv√©zwembad is t√© aantrekkelijk om niet elke dag een duik in te nemen. Nog een sterk punt van deze villa: de Strip ligt op maar 100 meter afstand. Dat wordt dus elke avond uitgaan!

Villa in Albufeira: Villa Magdalena Algarve
#partyvakantie #jongerenreis #albufeira
Bekijk Villa Magdalena

Villa in Albufeira

Jongerenvilla Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Villa Leros
449,-

Villa Leros ***

Mi casa es tu casa! Jouw zomervakantie in Albufeira met GOGO wordt onvergetelijk in Casa Leros! Het is hier mogelijk om met maar liefst 10 vrienden deze appartementen te huren, zie je jullie al chillen het zwembad? Binnen een paar minuten lopen sta je al op de Strip, en ook het strand ligt op loopafstand. De grote villa beschikt over 2 appartementen, genoeg ruimte voor een dikke afterparty dus! Op naar Albufissa!

Villa in Albufeira: Villa Leros Algarve
#feestvakantie #jongerenreis #albufeira
Bekijk Villa Leros

Villa in Albufeira

Jongerenvakantie Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Villa's Ouravilla's
489,-

Villa's Ouravilla's ***

Villa's Ouravilla's zijn perfect voor een feestvakantie in het bruisende Albufeira met al je vrienden. De villa's liggen namelijk maar 100 meter van de Strip en zijn geschikt voor maar liefst 8 personen. Je staat dus binnen no time midden in de hipste bars en clubs van Albufeira en je kunt ook weer kruipend terug naar je villa. Het strand is slechts 10 minuutjes lopen, maar je kan ook net zo goed een duik nemen in jullie privézwembad bij de villa. Dit is pas vakantie!

Villa in Albufeira: Villa's Ouravilla's Algarve
#jongerenreis #feestvakantie #albufeira
Bekijk Villa's Ouravilla's

Villa in Albufeira

Jongerenvilla Albufeira - AlgarveVilla in Albufeira: Cruz Villas
529,-

Cruz Villas ***

 Het kan heel betaalbaar zijn: samen met je vrienden een eigen villa in Albufeira! De in Portugese stijl gebouwde villa's zijn niet meer zo nieuw, maar hebben allemaal een eigen zwembad en een tuin. De villa's liggen bovendien vlakbij de Strip en het strand. Terrasjes, eetgelegenheden en supermarkten, het ligt allemaal om de hoek. Ideaal dus voor een opwindende partyvakantie in Albufeira.

Villa in Albufeira: Cruz Villas Algarve
#partyvakantie #jongerenreis #albufeira
Bekijk Cruz Villas