Jongerenvakanties in Albufeira (Algarve) 2020

Jongerenvakanties in Albufeira (Algarve) 2020

instagram_mln__melina
#faro #albufeira #portugal #portugal

Jongerenvakanties in Albufeira (Algarve) 2020

instagramdjzoka
#sea #djzoka #travel #holiday #sunset #sun #roadtrip #twelveapostles #algarve #albufeira #pirate

Jongerenvakanties in Albufeira (Algarve) 2020

instagrammarmalade72
#albufeira #hiddengem #portugal

Jongerenvakanties in Albufeira (Algarve) 2020

instagrammarmalade72
♥️✨#barsalrosa #albufeira #portugal

Jouw feestvakantie in Albufeira

De Algarve: mooie zandstranden, heerlijk weer, imposante rotsformaties en indrukwekkende baaien. Dit gebied in het zuiden van Portugal word ook steeds populairder onder jongeren. In de Algarve kun je een heerlijke zonvakantie aan het strand combineren met heerlijk eten en een gezellig uitgaansleven.

Er zijn in de Algarve authentieke pittoreske vissersdorpjes die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. Maar voor het meeste vertier moet je echt in de badplaats Albufeira zijn. Albufeira is bekend om haar rijke uitgaansleven aan ‘de Strip’ (of ‘barstreet’) met veel bars, clubs en discotheken. Je kunt er makkelijk een week lang feesten en uitgaan zonder je te vervelen.

Albufeira bestaat uit een nieuw gedeelte, waarin de Strip en de meeste uitgaansgelegenheden zijn gelegen, en een oud gedeelte met smalle straatjes; het oorspronkelijke vissersdorpje.

Naast het uitgaan op de Strip in Albufeira zijn er ook legendarisch strandfeesten met bekende dj’s. Vanuit Albufeira kun je boottochten boeken en, als je daar aan toe komt, het binnenland ontdekken. Albufeira is daarom een ideale plek om voor weinig geld optimaal van je vakantie te genieten!

Hotels, appartementen en... villa's!

Betaalbare hotelkamers en appartementen voor jongeren zijn vaak eenvoudig, maar dat is helemaal niet erg; de meeste tijd zul je op het strand, aan het zwembad of op de Strip doorbrengen. Wil je echt iets bijzonders? Huur dan met een aantal vrienden een villa met zwembad! Comfortabel en, doordat je de kosten deelt, heel betaalbaar.