Jongerenvakanties in Chersonissos (Kreta) 2020

Jongerenvakanties in Chersonissos (Kreta) 2020

instagramgreekgirl_travelling
Lazy river in Starbeach

Jongerenvakanties in Chersonissos (Kreta) 2020

instagramangel_styling
#chersonissos #beach #crete #koutouloufari

Jongerenvakanties in Chersonissos (Kreta) 2020

instagrambeachcomber.gr
The crystal clear waters of Stalis Beach, invite you to enjoy your dives at any time of the day! Thank you @zianzanna for sharing your experience! #stalis #stalida#Crete #chersonissos #greece#beachcomber #welovegreece#stalisbeach #cocktails #mycrete#crete

Jongerenvakanties in Chersonissos (Kreta) 2020

instagramolga_trofi
We're going to have endless fun

Jouw feestvakantie in Chersonissos

Chersonissos op Kreta is dé feestvakantie bestemming voor jongeren! Chersonissos combineert een heerlijk zonnig en warm klimaat, fijne stranden en een waanzinnig uitgaansleven. Overdag vermaak je je volop bij Star Beach of slaap je je roes uit op het strand, en daarna stort je je volop in het bruisende uitgaansleven in de Bar Street.

Je vindt in Chersonissos vele bars, clubs, restaurants en discotheken met de meest uiteenlopende muziekstijlen, die vooral door Nederlandse jongeren worden bezocht. Je kunt er vaak in het Nederlands je drankje bestellen. Vanwege de ’s nachts ook aangename temperaturen gaat het feesten buiten gewoon door!

Bezoek zeker ook Star Beach, een populair waterpark in Chersonissos, waar tijdens het hoogseizoen veel feesten en evenementen worden georganiseerd met bekende dj's en artiesten. Ook bungee jumpen, waterskiën of een jetski huren kan in Chersonissos.

Het kan in het hoogseizoen erg warm zijn in Chersonissos, dus zorg voor voldoende zonnebrand en (mineraal)water. Neem gebotteld water, water uit de kraan is er niet zo betrouwbaar.

Mocht je even genoeg hebben van de drukte en het feesten dan vind je in het oude gedeelte van Chersonissos nog de authentieke Griekse sfeer en de echte Griekse keuken. En Chersonissos is ook een ideale uitvalsbasis om de rest van Kreta te verkennen!