De hoogste waardering in reviews

De hotels en appartementen met de beste beoordeling

Wil je er zeker van zijn dat je lekker uitrust na een nachtje stappen, wil je een schone kamer en dat je lekker verwend wordt? Op deze pagina's vind je de accommodaties met de hoogste beoordeling. Meestal geen echte jongerenhotels, daar wil het namelijk nogal eens rumoerig zijn.

Jongerenhotel in Lloret de Mar

Feestvakantie Lloret de Mar - Costa BravaJongerenhotel in Lloret de Mar: Gran Garbi vliegvakantie
466,-

Gran Garbi vliegvakantie ****

 Rustig gelegen op een heuvel vind je het uitstekend gewaardeerde hotel Gran Garbi/Gran Garbi Mar. Het all-inclusive resort ligt in de levendige Fenalswijk, op zowel 300m van het zandstrand van Lloret de Mar als van dat van Fenals en op ca. 400m van het centrum van Lloret. Hotel Gran Garbi is een comfortabel complex, bestaande uit meerdere gebouwen met eenvoudig ingerichte kamers, en een leuk zwembad. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en de kamers worden elke dag schoongemaakt. Een klein nadeel is de klim die je moet maken na een nachtje uitgaan in Lloret.

Jongerenhotel in Lloret de Mar: Gran Garbi vliegvakantie Costa Brava
#jongerenreis #feestvakantie #lloretdemar
Bekijk Gran Garbi vliegvakantie

Feestvakantie

Kom je om te feesten? Dan zit je aan de Costa Brava goed. Lloret de Mar staat bekend om zijn vele hippe discotheken waar je tot diep in de nacht kunt uitgaan. Er draaien bekende dj’s in clubs als Colossos en Moef Gaga. Wil je het iets rustiger aan doen dan kun je terecht in de (vaak Nederlandse) kroegen en in de Spaanse bars en restaurants. De sfeer en de ambiance van het sfeervolle centrum en de heerlijke temperatuur maken Lloret de Mar dé plek voor een feestvakantie!

Jongerenhotel in Lloret de Mar

Jongerenhotel Lloret de Mar - Costa BravaJongerenhotel in Lloret de Mar: Evenia Olympic Park vliegvakantie
523,-

Evenia Olympic Park vliegvakantie ****

 Dit zeer goed gewaardeerde all-inclusive resort is weliswaar geen echt jongerenhotel, maar het is zeer de moeite waard als je van een wat rustiger vakantie houdt. Het personeel doet werkelijk alles om het je helemaal naar de zin te maken. In dit hotel vind je veel gezinnen, en relatief weinig Nederlanders. Waarom we het dan toch aanraden? Omdat het een een fantastische all-inclusive formule heeft met heerlijk eten, omdat de kamers mooi en schoon zijn, omdat er drie schitterende zwembaden zijn en het strand en het centrum op loopafstand liggen.

Jongerenhotel in Lloret de Mar: Evenia Olympic Park vliegvakantie Costa Brava
#partyvakantie #jongerenreis #lloretdemar
Bekijk Evenia Olympic Park vliegvakantie

Dolphins duik centrum

Aanrader in Lloret de Mar: Dolphins Diving Center. In dit duik centrum maak word je als beginner uitgebreid begeleid in het maken van je eerste duik. Je mag onder professionele begeleiding proefduiken in de zee, tot een diepte van 8 meter. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en het is veilig. Het uitzicht is schitterend; je beweegt je tussen de vissen die soms vlak langs je zwemmen. Een onvergetelijke ervaring!