Jouw feestvakantie aan het strand van Lloret de Mar

Dichterbij het strand van Lloret kan bijna niet

Als je naar Lloret de Mar gaat is het natuurlijk wel erg makkelijk als je vrijwel naast het fameuze strand van Lloret de Mar slaapt. Als je wakker bent hoef je alleen je slippers aan te trekken en je loopt bijna met je ogen dicht naar het strand. Dat moet zelfs met een kater nog wel lukken. Nog wel even insmeren!

Appartement in Lloret de Mar

Feestvakantie Lloret de Mar - Costa BravaAppartement in Lloret de Mar: Appartementen Dosjoimi
429,-

Appartementen Dosjoimi **

Appartementen Dosjoimi ligt op ongeveer 50 meter van het strand van Lloret de Mar. Maar het wordt nog beter, want je staat ook binnen een paar stappen midden in het centrum, zodat je binnen no-time op een goed feestje bent!

Appartement in Lloret de Mar: Appartementen Dosjoimi Costa Brava
#feestvakantie #jongerenreis #lloretdemar
Bekijk Appartementen Dosjoimi

Feestvakantie

Kom je om te feesten? Dan zit je aan de Costa Brava goed. Lloret de Mar staat bekend om zijn vele hippe discotheken waar je tot diep in de nacht kunt uitgaan. Er draaien bekende dj’s in clubs als Colossos en Moef Gaga. Wil je het iets rustiger aan doen dan kun je terecht in de (vaak Nederlandse) kroegen en in de Spaanse bars en restaurants. De sfeer en de ambiance van het sfeervolle centrum en de heerlijke temperatuur maken Lloret de Mar dé plek voor een feestvakantie!

Appartement in Lloret de Mar

Jongerenappartement Lloret de Mar - Costa BravaAppartement in Lloret de Mar: Appartementen Blau
628,-

Appartementen Blau ***

Appartementen Blau ligt in het centrum en de bars en discotheken zijn dus in de directe omgeving. Lloret is het stapwalhalla van de Costa Brava, so prepare yourself! Het brede zandstrand ligt op een paar minuutjes lopen van je appartement.

Appartement in Lloret de Mar: Appartementen Blau Costa Brava
#feestvakantie #partyvakantie #costabrava
Bekijk Appartementen Blau

Dolphins duik centrum

Aanrader in Lloret de Mar: Dolphins Diving Center. In dit duik centrum maak word je als beginner uitgebreid begeleid in het maken van je eerste duik. Je mag onder professionele begeleiding proefduiken in de zee, tot een diepte van 8 meter. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en het is veilig. Het uitzicht is schitterend; je beweegt je tussen de vissen die soms vlak langs je zwemmen. Een onvergetelijke ervaring!